Разлика помеѓу преработките на „АФИ 100 години... 100 ѕвезди“

(Нова страница: Еден дел од серијата АФИ 100 години... серии, '''АФИ 100 години... 100 ѕвезди''' е листа на најголемит...)
 
<!-- 05 --># [[Грета Гарбо]]
<!-- 06 --># [[Мерилин Монро]]
<!-- 07 --># [[ЕлизабеЕлизабет Тејлор]]
<!-- 08 --># [[Џуди Гарланд]]
<!-- 09 --># [[Марлен Дитрих]]
<!-- 24 --># [[Мери Пикфорд]]
<!-- 25 --># [[Ава Гарднер]]
 
 
==Надворешни врски==