Википедија:Оценувачи: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Доколку сте читател на нашите содржини и имате уредувачко искуство одредено време, може да се номинирате себеси за оценувач на [[Википедија:Барања за оценувачки статус|страницата за номинации за добивање оценувачки права]] во согласност со упатствата споменати таму, при што ќе се одвива расправа со соработниците-уредници, се со цел да се утврди дали постои согласност дека токму Вие би требало да постанете оценувач.
 
[[Категорија:Оценувачи| ]]
[[Категорија:Википедија:Википедијанци по статус на Википедија]]