Разлика помеѓу преработките на „Британско кралско семејство“

с
нема опис на уредувањето
с
с
** [[Леди Луиса Виндзор]] (ќерката на Грофот од Весекс)
* [[Ана, Кралска Принцеза|Кралската Принцеза]] (ќерката на Кралицата)
* [[Принц Ричард, Војвода од ГлочестерГлостер|Војводата]] и [[Брижита, Војвотка наод ГлочестерГлостер|Војвотката од ГлочестерГлостер]] (братучед на Кралицата и неговата жена)
* [[Принц Едвард, Војвода од Кент|Војводата]] и [[Катарина, Војвотка од Кент|Војвотката од Кент]] (братучед на кралицата и неговата жена)
* [[Принц Мајкл од Кент|Принцот]] и [[Принцеза Михаела од Кент|Принцезата Михаела од Кент]] (братучед на Кралицата и неговата жена)
Image:Lady louise.jpg|<small>Грофот и Грофицата од Весекс со Леди Луиса Виндзор</small>
Image:Anne, Princess Royal.jpg|<small>Кралската принцеза</small>
Image:Duke-duchess-of-gloucester-1989.jpg|<small>Војводата и Војвотката од ГлочестерГлостер</small>
Image:Duke-of-kent-sop.jpg|<small>Војводата од Кент</small>
Image:Duchess of Kent.jpg|<small>Војвотката од Кент</small>
*[[Дејвид Армстронг-Џонс, Виконт Линли|Виконтот Линли]] (синот на починатата Принцеза Маргарет), неговата сопруга и нивните деца
*[[Леди Сара Шато]] (ќерката на починатата Принцеза Маргарет), нејзиниот сопруг и децата
*[[Александар Виндзор, Гроф на Алстер|Грофот]] и [[Клер Виндзор, Грофица на Алстер|Грофицата од Алстер]] (синот на Војводата од ГлочестерГлостер и неговата сопруга)
*[[Леди Давина Луис]] и г-дин Гери Луис (ќерката на Војводата од ГлочестерГлостер инејзиниоти нејзиниот сопруг)
* [[Леди Роуз Виндзор]] (ќерката на Војводата од ГлочестерГлостер)
*Грофот и Грофицата на Св. Ендрјус (синот на Војводата од Кент и неговата сопруга) и нивните деца
*[[Леди Хелен Тејлор]] (ќерката на Војводата од Кент), нејзиниот сопруг и нивните деца
Следниве се неодамна починати членови на кралското семејство:
 
* Н.К.В. [[Принцеза Алиса, Војвотка наод ГлочестерГлостер]]
* Н.К.В. [[Принцеза Маргарет, Грофица на Сноудаун]]
* [[Дијана, Принцеза од Велс]]