Интегрално коло: Разлика помеѓу преработките

Нема измена во големината ,  пред 15 години
с
Integrirano kolo преместена како Интегрирано коло: насловот е на латиница, а содржината исто така, штета да се избрише, треба да се корегира
(Нова страница: Integralno kolo e mikronski ured koj se sostoi od pove}e spoeni tranzistori. Integralnoto kolo se sostoi od: ku}i{te, koe e od plastika ili keramika izvodi so koi se povr...)
 
с (Integrirano kolo преместена како Интегрирано коло: насловот е на латиница, а содржината исто така, штета да се избрише, треба да се корегира)