Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

биографии на живи лица > био. на живи личности
(листа -> список)
(биографии на живи лица > био. на живи личности)
 
|group3 = Начела за статии
|list3 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Неутрална гледна точка|Неутрална гледна точка]]{{·w}} [[Википедија:Проверливост|Проверливост]]{{·w}} [[Википедија:Без оригинално истражување|Без оригинално истражување]]{{·w}} [[Википедија:Биографии на живи лицаличности|Биографии на живи лицаличности]]{{·w}} [[Википедија:Критериуми за бришење|Бришење]]{{·w}} [[Википедија:Заштита|Заштита]]{{nowrap end}}
 
|group4 = Начела за однесување