Boyan

Одземени 2.505 бајти ,  пред 11 година
нема опис на уредувањето
с (Замена на Image:Bild_478.jpg со Image:Lower_Antelope_Canyon_478.jpg (од страна на GeorgHH поради: File renamed).)
Нема опис на уредувањето
{| width=760px align=center style="background-color: #c0e0c0;"
{{администратор-тан}}
|-
<div class="toccolours">
{|
{{babel-7|mk|en-4|sr-3|bg-3|sl-1|ru-1|de-1|fr-1}}
{| style="border: solid 1px #208020; background-color: #d9f9d9;"
|-
| [[File:Gagea whole plant.jpg|160px]]
|
; Добре дојдовте!
 
<big>Се викам Бојан и на Википедија сум од [[5 септември]] [[2005]] година. Се интересирам пред сè за биологија, па затоа во моите кориснички придонеси доминираат статии со тематика од оваа природна наука. Ги пишувам статиите затоа што '''ми е мерак''' и затоа што на интернет нема многу (би рекол - николку) достапни (и опширни) податоци '''на македонски јазик''' за различни биолошки теми, кои несметам дека се корисниважни исекој интереснида само за биолозите, туку и за секој човек,ги воопштознае.
 
| [[File:Pacratium maritimum Paestum.jpg|160px]]
Кога пишувам статија не ми е важно таа да е голема, туку важен ми е '''квалитетот''' на истата, како од стручен, така и од јазичен аспект, што значи дека се трудам колку што можам повеќе да го зачувам духот на македонскиот јазик и да не внесувам свои позајмени зборови од други јазици. Истото се однесува и за стручноста - не развивам свои теории во статиите.</big>
 
 
<table cellspacing="0" style="background:#ffffff; border:2px solid #87ceeb;"><tr><td width="600" valign="top" style="background:#ffffff; margin:0px; padding:0px;"><div style="position:relative; width:730px; height:450px; overflow: hidden;"><div style="position:absolute; width:600px; height:450px; top:0px; left:0px; z-index:1;">[[Слика:Toronto snow angel.JPG|750п]]</div><div style="position:absolute; width:600px; height:450px; top:0px; left:0px; z-index:2;"></div><div style="position:absolute; height:32px; top:70px; right:60px; z-index:3; width:320px"><font style="color:lightsteelblue"><center><br><font size=5>'''Mom, look at me!!!'''</font><br><br><br><br><br><br>[[Корисник:Boyan/За мене|<font style="color:blue">За мене / About me / Despre mine / Sobre mí</font>]] | [[Разговор со корисник:Boyan|<font style="color:blue">Разговор / Talk / Discuţie / Discusión</font>]]</div></div></td></tr></table>
 
<table cellspacing="0" style="background:#ffffff; border:2px solid #87ceeb;"><tr><td width="600" valign="top" style="background:#ffffff; margin:0px; padding:0px;"><div style="position:relative; width:730px; height:450px; overflow: hidden;"><div style="position:absolute; width:600px; height:450px; top:0px; left:0px; z-index:1;">[[Слика:Lower_Antelope_Canyon_478.jpg|750п]]</div><div style="position:absolute; width:600px; height:450px; top:0px; left:0px; z-index:2;"></div><div style="position:absolute; height:32px; top:70px; right:60px; z-index:3; width:320px"><font style="color:lightsteelblue"><center><br><font size=5>'''Кањон Антелоуп'''</font><br><br><br><br><br><br>Навахо Парк, Аризона, Соединети Американски Држави.</div></div></td></tr></table>
<br clear="all"/>
</div>
 
{|
|<imagemap>
Image:Qxz-ad89.gif|Commons ad|468px
default [[commons:]]
</imagemap>
|}
 
{| style="background-color:<!-->#FFFAF0;--><!-->#faf5ff;-->#F0F8FF;"
<br />
{| class="toccolours collapsible collapsed" width=760px align=center style="border: solid 1px #208020; background-color: #d9f9d9;"
|-
! Кориснички кутии
----
[[Слика:Qxz-ad3.gif]] [[Слика:Qxz-ad4.png]]
----
|-
| {{Корисник:Boyan/За мене}}
[[Слика:Qxz-ad6.gif]] [[Слика:Qxz-ad15.gif]]
|}
----
 
|-
[[Слика:Qxz-ad18.gif]] [[Слика:Qxz-ad25.gif]]
|}