Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Илинденско востание“

 
Ги избришав податоците за бројот на жртвите, зошто се само од еден извор, ќе проверам од неколку извори пак ќе ги вратам... поздрав--[[User:Dalco26|Еден Македонец ?]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 18:03, 20 јули 2010 (CEST)
 
Вечна им слава!