Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Политика на Стариот Рим“

поправки
с
(поправки)
| colspan="4" rowspan="1" style="text-align: center;"|'''[[Стар Рим]]'''
|-
| colspan="4" rowspan="1" style="text-align: center; background-color: #f2f2f2;" |[[Слика:rmn-military-header.png|rmn-military-header.pngврска=|alt=]]
|-
| colspan="4" rowspan="1" style="text-align: center;"|'''[[Политики и управување во Стариот Рим]]'''
|-
|style="padding:0px; border-top:solid 1px #aaaaaa;" colspan=2|
<div style="text-align:right">{{Tnavbar|РимскаПолитики владана Стариот Рим|mini=1}}</div>
|}
|}