Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Критериуми за избрана статија“

с
+{{КвалитетНавигација}}
с
с (+{{КвалитетНавигација}})
{{КвалитетНавигација}}
<br/>{{напатствие|ВП:КЗИС}}
{{dablink|[[ВП:КЗИС]] пренасочува овде. Можеби баравте [[Википедија:Кандидати за избрана статија]]?}}
<br/>{{напатствие|ВП:КЗИС}}
__NOTOC__
[[Image:Featured article star - check.svg|right]]