Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Критериуми за добра статија“

с
+{{КвалитетНавигација}}
с (+кратенка)
с (+{{КвалитетНавигација}})
{{КвалитетНавигација}}
{{напатствие|ВП:КЗДС}}
Кога некоја статија е од добар квалитет, но не ги исполнува целосно [[Википедија:Критериуми за избрана статија|критериумите за да биде избрана]], тогаш уредувачите ја бележат како '''добра статија''' и таа станува дел од [[Википедија:Инкубатор|инкубаторот на Википедија]]. Ова им дава на википедијанците прегледност; со дополнителен труд и [[Википедија:Рецензија|рецензија]], добрите статии можат да станат [[Википедија:Избрани статии|избрани]].