Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

с
+{{КвалитетНавигација}}
(прилагодувања според дискусијата)
с (+{{КвалитетНавигација}})
{{портална навигација}}
{{КвалитетНавигација}}
{|cellpadding="2" cellspacing="5" style="width:100%; border:1px solid #B1BFA3; vertical-align:top;background-color:#FAFFF5;color:#000; margin:15px 0 0 0"
|-