Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Заштита на личните податоци“

с
нема опис на уредувањето
с („принцип“ -> „начело“, види:ВП:СЧ (Википолитика)&oldid=1101097)
с
<td> ''Оваа верзија на [[wmf:Privacy policy|начелото за заштита на личните податоци]] беше одобрена во октомври 2008 од [[m:Board of Trustees|Бордот на довереници]]. Дискусија и предлози за измени се добредојдени на [[m:talk:Privacy policy|страницата за разговор]].''
 
:''Се бара оваа забелешка да е преведена и да има врска до неа од футеротдолната колон цифра (MediaWiki:Copyright) на секоја страница.''</td>
</tr>
</table>