Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

с
поправка
с (поправка)
Ве молиме по додавањето на статијата во одредена област, променето го бројот на статии до насловот на областа. Не додавајте иста статија во повеќе области за да не дојде до двојно броење на статијата.
 
Ве молиме не додавајте статии кои го имаат статусот избрана статија.'''(Внимание: Статии кои го изгубиле статусот избрани статии може да бидат додадени во порталот, доколку ги задоволатисполнуваат горенаведените критериуми.)'''
 
{|