Разлика помеѓу преработките на „Историја на Пиринска Македонија (1913 - 2005)“

(Откажано уредување 1058790 од (78.157.5.207 | Разговор))
== Извори ==
{{reflist|2}}
 
== Надворешни врски ==
* [[:s:Циркуларно писмо на Министерството за народна просвета на Народна Република Бугарија за исправки во учебниците по историја|Циркуларно писмо на Министерството за народна просвета на Народна Република Бугарија за исправки во учебниците по историја]] на Викиизвор.
 
[[Категорија:Историја на Пиринска Македонија]]