Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

с
нема опис на уредувањето
(+{{портална навигација}})
с
{|
|valign=top|
'''Содржина (135136 статии)'''
----
*'''Наука (81)'''
***'''Информатика (2)''': [[Софтверска пиратерија]] {{·}} [[Колаборативни компјутерски системи]] {{·}}
**'''Општествени науки (36)'''
***'''Историја (1516)''': [[Античка историја]] {{·}} [[Балкански пропаганди во Македонија]] {{·}} [[Битка кај Хатин]] {{·}} [[Бугарска егзархија]] {{·}} [[Историја на Франција]] {{·}} [[Историја на САД]] {{·}} [[Историја на Германија]] {{·}} [[Османлиска империја]] {{·}} [[Втора светска војна]] {{·}} [[Историја на Европа]] {{·}} [[Историја на Шпанија]] {{·}} [[Венецијанска република]] {{·}} [[Османлиска Грција]] {{·}} [[Второ Бугарско царство]] {{·}} [[Сојуз на Советските Социјалистички Републики]] {{·}} [[Триесетгодишна војна]]{{·}}
***'''Економија (6)''': [[Финансиска криза]] {{·}} [[Менаџмент]] {{·}} [[Меѓународен туризам]] {{·}} [[Картел]] {{·}} [[Економија на Европа]] {{·}} [[Г-20 големи економии]]{{·}}
***'''Философија (0)''':