Разлика помеѓу преработките на „МедијаВики:Welcomecreation“

с
принцип -> начело
с (сменета 1 викиврска)
с (принцип -> начело)
|Не заборавајте да ги [[Википедија:Потпис|потпишувате Вашите коментари]] на [[ВП:СЗР|страниците за разговор]] преку внесување на ~~~~, но не се потпишувајте на енциклопедиските статии.
 
Секако, не се очекува од Вас да ги знаете веднаш сите [[Википедија:ПринципиНачела и напатствија|принципиначела и напатствија]], но пожелно е да се запознаете со оние поважните ([[ВП:НГТ|користете неутрална гледна точка]] и [[Википедија:Цитирајте извори|цитирајте ги изворите]] за да ги направите статиите [[Википедија:Проверливост|проверливи]]) колку што можете побрзо.
|--
|[[Image:Crystal Clear app lphoto.png|left|40px]]
|Добредојдени сте да [[Википедија:Подигни датотекаподатотека|подигнувате]] и [[Помош:Како_да_уредам_страница#.D0.A1.D0.BB.D0.B8.D0.BA.D0.B8|внесувате слики во статиите]], но важно е да ги почитувате [[Википедија:Подигнување на слики|правилата за употреба на слики]] и да ги [[Википедија:Авторски права|почитувате авторските права на создавачот]].
|--
|[[Image:Crystal Clear app amor.png|left|40px]]