Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

листа -> список
с (Шаблон:Принципи и напатствија преместена како Шаблон:Начела и напатствија: „принцип“ -> „начело“, види:ВП:СЧ (Википолитика)&oldid=1101097)
(листа -> список)
 
|group1 = Преглед
|list1 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Начела и напатствија|Начела и напатствија]]{{·w}} [[Википедија:ЛистаСписок на начела|ЛистаСписок на начела]]{{·w}} [[Википедија:ЛистаСписок на напатствија|ЛистаСписок на напатствија]]{{nowrap end}}
 
|group2 = Глобални начела
 
|group6 = Напатствија за класификација
|list6 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Потстраници|Потстраници]]{{·w}} [[Википедија:Категории, листисписоци и навигациони шаблони|Категории, листисписоци и навигациони шаблони]]{{·w}} [[Википедија:ЛистиСписоци|ЛистиСписоци]]{{·w}} [[Википедија:Категоризација|Категоризација]]{{·w}} [[Википедија:Шаблонски именски простор|Шаблонски именски простор]]{{nowrap end}}
 
|group7 = Напатствија за содржина
|list9 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Големина на статиите|Големина на статиите]]{{·w}} [[Википедија:Прирачник за стилот|Прирачник за стилот]]{{·w}} [[Википедија:Конвенции за именување|Конвенции за именување]]{{nowrap end}}
|group10 = Огласни табли
|list10 = {{nowrap begin}}[[Википедија:ЛистаСписок на банирани корисници|ЛистаСписок на банирани корисници]]{{·w}} [[Википедија:Огласна табла за администратори|Огласна табла за администратори]]{{·w}} [[Википедија:Барање за банирање корисник|Барање за банирање корисник]]{{nowrap end}}
}}<noinclude>
{{collapsible option}}