Разлика помеѓу преработките на „Инвестициска банка“

с
(викиформатирање)
Инвестиционите банкари изготвуваат генерална шема кoја потоа ја изнесуваат на состаноците со клиентите со очекување дека нивниот напор ке биде награден со налог за купување/продавање кога клиентот ке се реши за трансакција. Кога банкарот ке биде ополномоштен, во истиот момент ја презема одговорноста за приготвување на потребната документација за извршување на трансакцијата и за заклучување на договорот.
 
{{никулец}}