Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

нема опис на уредувањето
с
{|
|valign=top|
'''Содржина (134133 статии)'''
----
*'''Наука (81)'''
*'''Биографија (15)''': [[Адолф Хитлер]] {{·}} [[Владимир Крамник]] {{·}} [[Леонард Ојлер]] {{·}} [[Јулијан Отпадник]] {{·}} [[Роберт Хибнер]] {{·}} [[Никола Вапцаров]] {{·}} [[Дида]] {{·}} [[Нанак]] {{·}} [[Карлос Кастанеда]] {{·}} [[Марија Антоанета]] {{·}} [[Дорис Лесинг]] {{·}} [[Конрад Аденауер]] {{·}} [[Бијонсе Ноулс]] {{·}} [[Марија Магдалена]] {{·}} [[Катерина Арагонска]] {{·}}
----
*'''Уметност (65)'''
**'''Сликарство (0)''':
**'''Музика (1)''': [[Љубовна песна]] {{·}}
**'''Архитектура (21)''': [[Вестминстерска палата]] {{·}} [[Базилика Свети Петар]]
**'''Филм (0)''':
**'''Фотографија(0)''':