Ivan Čapovski уреди

Здраво, вашите уредувања и создавањето на англиска верзија за Иван Чаповски се избришани. На Википедија на македонски јазик не пишуваме статии на други јазици. Поздрав - Виолетова (разговор) 12:01, 9 септември 2020 (CEST)Одговори