Добре дојдовте!

Здраво, Vase20000, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте!

ОпоменаУреди

Додавање на содржина која ја нема во содржината и додава вредност е сосем прифатливо и таквите уредувања ти беа прифаќани. Додавање на непотребни табели, кои заземаат огромен простор во статиите во делот за население, кога во истото село немало никакви етнички структурни промени, а за вкупниот број веќе постои соодветна табела се непотребни уредувања и истите ќе бидат избришани. Доколку и по оваа опомена продолжиш со истото, ќе бидам принуден да те блокирам. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 13:01, 2 април 2020 (CEST)

Може дека што има етничка структура да работам Vase20000 (разговор) 13:10, 2 април 2020 (CEST)

На пример со кој села е грешка Vase20000 (разговор) 13:12, 2 април 2020 (CEST)

@Vase20000: Имаш села кај што нема никаков податок во поглед на населението, таму слободно внеси. Ти уредуваш веќе уредени статии. Сите досегашни уредени статии се грешка. --Ehrlich91 (разговор) 13:23, 2 април 2020 (CEST)