БлокирањеУреди

Правиш стотици промени, кои немаат никаква функција во села за статии во Македонија. Додавање на табели, во кои не се кажува ништо конкретно и кои не се потребни. За да го направиш истото, најмалку што можеше е да отвориш дискусија на Селска чешма, во која ќе бидат вклучени повеќе корисници, а не самоиницијативно да одлучиш дека тоа така треба и да го направиш во стотина статии. Затоа и те блокирав на еден, а твоите придонеси ќе бидат вратени. --Ehrlich91 (разговор) 23:08, 2 март 2019 (CET)