Почетен курс за ВикипедијаSzczecinolog, добредојдовте на Википедија на македонски јазик, слободна on-line енциклопедија започната во август 2003 година!

Ве повикуваме на заедничка соработка при создавањето на нови енциклопедиски содржини и подобрување на постоечките 141.836 статии.


Еве неколку страници кои може да ви бидат од помош:


Своите придонеси во статиите не ги потпишувајте, додека коментарите на соодветните страници за разговор, корисничките страници и селската чешма Ве молиме да ги потпишувате на тој начин што ќе притиснете на копчето од лентата со алати или ако напишете 4 тилди (~~~~).

Сопствената корисничка страница (Корисник:Szczecinolog) можете да ја уредувате по сопствена желба во согласност со правилата за уредување на корисничките страници.


Ве молиме не вметнувајте заштитени материјали без дозвола од нивниот сопственик!

Не копирајте содржини од други веб страници ако немате добиено изрична согласност за тоа. Ако имате добиено согласност, напишете го тоа на страницата за разговор или едноставно додадете го тоа овде. Но задолжително, прво тоа направете го, а потоа започнете со вметнување на преземените содржини.

Ве молиме, имајте во предвид дека сите придонеси на Википедија се смета дека се објавени под ГНУ-овата Лиценца за слободна документација.


If you are not able to speak, understand or write Macedonian, please visit our Village Pump for non-Macedonian speakers if you have any suggestions or comments.


Поздрав, brest, 09:15, петок, 23 февруари 2024

Карти за СФРЈ уреди

Благодариме за вашите придонеси. Сакам да ви напоменам дека картите во svg формат се подобри за статиите. Поздрав--Никола Стоіаноски 13:28, 27 април 2013 (CEST)Одговори[одговори]

Шаблони за јазици уреди

Чекај не ги чепкај шаблоните за јазици, ги испомеша. Еден од нив не е функционален и сега не знам кој беше тој. Во тек е негова замена. --Никола Стоіаноски 15:30, 12 јули 2013 (CEST)Одговори[одговори]

Плус, не ги менувај параметрите во инфокутиите, се пореметуваат низ статиите. Ќе треба рачно да се досредува, а немаме толку луѓе и време.--Никола Стоіаноски 15:40, 12 јули 2013 (CEST)Одговори[одговори]