Здраво и добредојде на македонската Википедија! --FlavrSavr 18:20, 3 Август 2005 (UTC)

Добре заварили :) --Nk 17:12, 9 Август 2005 (UTC)

За Гевгелија

Може и вака како што Ти направи, но "најјужна точка" се мисли на температурата (Гевгелија е најтопол крај во Македонија).