Добре дојде!

Здраво, NatasaNedanoska, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде! --Kolega2357-Bot (разговор) 15:46, 27 февруари 2013 (CET)Одговори[одговори]

Лого на училиштетоУреди

Дали вашето училиште има лого? Може ли да го подигнете логото на Заедничката ризница? --brest (разговор) 03:52, 15 март 2013 (CET)Одговори[одговори]

Најактивен професорУреди

Комисијата за избор додели трета награда за вашата активност во категоријата „најактивен професор“ во текот на учебната 2012/2013 година. Повеќе информации Википедија:Во вашето училиште#Избор на најактивни.--brest (разговор) 15:00, 23 август 2013 (CEST)Одговори[одговори]

Избришана статијаУреди

Здраво, статијата за детскиот роман Марта ви беше избришана, поради тоа што воопшто не ги задоволуваше стандардите за статија на македонската Википедија, почнувајќи од насловот, нема воведен дел, раскажува на глави во романот, никаков стил на пишување. Статии за романи треба да се пишуваат на сосема различен настан, а доколку нешто сакате да пробувате постои специјална страница на вашата корисничка страница, на која можете да уредувате колку сакате. --Ehrlich91 (разговор) 19:25, 10 декември 2013 (CET)Одговори[одговори]

NatasaNedanoska (разговор) 08:09, 14 март 2017 (CET) Ве молам за помош околу уредување на статијава затоа што гледам дека ѝ се заканува бришење!Што точно да променам, додадам, одземам за да биде достојна статија за Википедија? Се уште е во уредување, не е довршена па затоа го ставив знакот никулец.Одговори[одговори]

NatasaNedanoska (разговор) 14:57, 14 март 2017 (CET) Почитувани уредници! Се обидов дополнително да ја дообработам статијата Елдин Вражалица. Што треба уште да се доуреди?Одговори[одговори]