Добре дојдовте!

Здраво, Naskopmg, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Никола Стоіаноски 18:31, 24 ноември 2010 (CET)

Новите статииУреди

Здраво и добредојде на македонската Вики. Сакам да те информирам дека статиите кои ги направи, освен последната се избришани поради фактот што се многу мали, не се сосема на македонски јазик и темите не се познати. За последната Брак со деца, ќе те замолам да ја средиш ако сакаш како што треба за да не биде избришана. Исто така ќе те замолам да пишуваш на македонски јазик и неговото кирилско писмо, инаку ќе мора статиите да бидат избришани. Поздрав и пријатен престој тука. --Никола Стоіаноски 18:51, 24 ноември 2010 (CET)