Брзо бришење на ХиперболаУреди

Поставена е ознака на Хипербола со која се бара да биде избришана од Википедија по брза постапка. Тоа е направено заради следнава причина:

no content --Iste Praetor (разговор) 15:41, 27 октомври 2011 (CEST)

Под критериумите за брзо бришење, статиите кои не ги исполнуваат основните стандарди на Википедија можат да бидат избришани во секое време. Ако можете да покажете зошто е статијата или содржината соодветна, можете да го предизвикате бришењето. За да го направите тоа, додадете {{ејпочекај}} на врвот на страницата и оставете објаснување на страницата за разговор на содржината во кое ја прикажувате Вашата позиција. Ве молиме самите да не ја отстранувате ознаката за бришење, но не се двоумете да додадете информации кои ќе ја подобрат важноста на темата и ќе овозможат содржината да е исправна во однос на нашите стандарди. Доколку имате било какви прашања, консултирајте се со Википедија:Прашања за да утврдите каде да го поставите. Благодарам за Вашето разбирање, --Iste Praetor (разговор) 15:41, 27 октомври 2011 (CEST)