Добре дојдовте!

Здраво, Bejnar, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Brest-bot (разговор) 10:47, 9 октомври 2010 (CEST)Одговори

  • Ви благодарам. Не знам колку ќе можам да помогнам, но подготвен сум да добијам какви било предлози. Јас воопшто не разбирам македонски, така што некој ќе мора да ги надгледува моите уредувања за да се увери дека тие се граматички.  --Bejnar (разговор) 06:14, 4 јули 2020 (CEST)Одговори