Здраво, 89.205.15.53, и добредојде на Википедија! Благодариме за Вашите придонеси. Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете.

Вашата статија е за бришење

За жал, една или повеќе од страниците кои ги создадовте (како Осетливост на дразба) не ги исполнуваат стандардите за енциклопедиска статија, а страницата наскоро ќе биде избришана (ако веќе и не е избришана). Доколку имате било какви прашања, обратете се на порталот за помош. Подолу се наведени неколку корисни линкови за сите почетници:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, оставете порака на Селската чешма, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде! --Brainmachine (разговор) 20:53, 11 февруари 2014 (CET)