Добредојде на Википедија

Здраво, 77.28.164.127, и добредојде на Википедија!

Благодариме за Вашите придонеси. Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете.

Некој користејќи ја оваа IP адреса направил некорисни уредувања на страницата Мелита, кои беа отстранети. Ако вие не го направивте ова, би било корисно да размислите за добивање на корисничко име за да се избегнат забуни со други корисници.

Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, остевете порака на Селската чешма, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде!

Welcome to Wikipedia

Hello, 77.28.164.127, and welcome to Wikipedia!

Thank you for your contributions. We hope that you like this encyclopaedia and that you have decided to stay here with us.

Someone that has been using this IP address has made several useless contributions на страницата Мелита, and these were deleted If you did not make these edits, it would be useful to create an account in order to avoid such problems in the future.

Here are some articles that may help you:

We hope that you will enjoy editing here and that you will become a Wikipedian! Please, sign your name when you write your messages on the talk pages by using four tildes (~~~~); this automatically will add your name and the date when the message has been written. If you need any further help, leave a message on The Village Pump, or ask your questions on this talk page and put the template {{помош}} before the question. Again, welcome! --Brainmachine (разговор) 20:50, 9 април 2012 (CEST)

МелитаУреди

Океј, шегата ти успеа, но во иднина, те молам немој да ја користиш Википедија за напади/шеги на јавни личности. Инаку, повеќе од добредојден си да напишеш нешто конструктивно и корисно. Ако се одлучиш за второво, можеш да ме прашаш за било што или за било каква помош. Поздрав, Brainmachine (разговор) 20:50, 9 април 2012 (CEST)