Здраво! Забележав некои од вашите уредувања и навистина ги ценам придонесите што ги правите на Википедија. Мило ми е што му помагате на проектот! Би било пожелно и корисно да направите ваша корисничка сметка. Брзо е, бесплатно и анонимно (не мора да давате информации за вашиот личен живот).

Кога сте најавени, можете да правите многу работи што нерегистрираните корисници не можат, како на пример: создавање нови страници, подигнување слики и друга медија, преместување страници и следење на промените на статиите што често ги уредувате. Тоа ѝ помага и на заедницата — Википедијанците полесно ќе ве запаметат ако имате корисничко име!

Ако ви се потребни повеќе информации за придобивките од правење на сметка, кликнете тука. Откако се регистрирате, ве молам слободно обратете ми се ако ви е потребно нешто! Не заборавајте да ги потпишувате пораките што ги оставате на страници за разговор, со внесување на четири тилди (~~~~). За повеќе информации околу уредувањето, видете го почетниот курс.


--√ гитардэмонговори со мной √ 01:29, 16 февруари 2009 (UTC)