Де бре машко (или женско?), ни ја наполни Википедијава со статии, а уште не сум ти кажал добредојде! Добро би било да се најавиш (логираш) и да си направиш корисничка страница (не те терам, предлог). Поздрав и продолжи така! --FlavrSavr 14:14, 4 Септември 2005 (UTC)

Бојан, ако можеш логирај се кога правиш измени (постои и опција пребарувачот да те „запамти“ за повеќе сесии, само штиклирај го копчето на формата за логирање) бидејќи е полесно за администрација (твоите статии нема потреба да ги проверувам), а и сите придонеси да стојат на твојата лична страна :) --Misos 16:34, 15 Октомври 2005 (UTC)