Разговор:27 фустани

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис


ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.

brest-bot проверка на правопис

уреди
  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.
  • не сакајќи наместо несакајќи.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:01, 24 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис

уреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:22, 5 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „27 фустани“.