Разговор:17 мај (починале)

Додај тема
На страницава нема разговори.

Мислам дека ваквите страници треба да се бришат. Доволно е што има статија за 17 мај. Ниеден корисник нема да бара статија 17 мај (починале). Од таа причина, ниедна друга Википедија нема вакви статии. --FlavrSavr (разговор) 15:18, 3 јануари 2009 (UTC)

Назад на страницата „17 мај (починале)“.