Разговор:Чоир (град)

Додај тема
Тековни разговори

==brest-bot проверка на правопис==

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:35, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • Наводи наместо Референци, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:10, 4 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Чоир (град)“.