Разговор:Фосил

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • којшто наместо кој што, одделни зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:46, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Фосил“.