Разговор:Формула

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • ПојВрска наместо dablink, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:25, 11 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Формула“.