Разговор:Факултет за образовни науки - Штип

Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

образованието наместо едукацијата, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:44, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Факултет за образовни науки - Штип“.