Разговор:Традиционална музика

Последен коментар: пред 14 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис

уреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:02, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Традиционална музика“.