Разговор:Тестостерон

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • цитирано списание наместо cite journal, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 02:02, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Тестостерон“.