Разговор:Темко Попов

Тековни разговори
WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

brest-bot проверка на правописУреди

  • јануари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јануари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • февруари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • мај име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • мај име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јуни име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • декември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:32, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

МакедонистУреди

Македонист... бришам... Неможе да биде Македонист може да биде само Македонец... Србинот, Бугарот, Гркот или Албанецот кој се залага за Македонштината може да биде Македонист... а во најмала рака Темко Попов е само Македонец--Еден Македонец ? (разговор) 18:52, 2 април 2010 (UTC)

Назад на страницата „Темко Попов“.