Разговор:Тасос

Додај тема
На страницава нема разговори.

==brest-bot проверка на правопис==

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 20:13, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Тасос“.