Разговор:Табела на чинови во Руското царство

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Категорија наместо Category, вики клучни зборови на македонски.
  • Податотека наместо File, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 07:03, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • не може наместо неможе, разлеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:13, 11 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Табела на чинови во Руското царство“.