Разговор:Список на државни водачи по години

Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Списоци наместо Листи, непотребен интернационализам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:16, 10 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Список на државни водачи по години“.