Разговор:Социјалдемократска младина на Македонија

Тековни разговори

НеутралностУреди

Мислам дека статијата содржи делови кои се ставови на партијата и се далеку од неутралната гледна точка. Потребно е статијата да биде преработена во целост.--Kiril Simeonovski (разговор) 12:31, 19 декември 2011 (CET)


Ајде ќе ја средиме деновиве. 89.205.4.137 (разговор) 14:30, 19 декември 2011 (CET)Виктор Кимовски

Назад на страницата „Социјалдемократска младина на Македонија“.