Разговор:Солунски конгрес од 1903 година

==brest-bot проверка на правопис==

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одвоени зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:44, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

За копирането Уреди

Така и така копирате от сайта http://www.geocities.com/vmro_makedon/index.html , защо просто не направите статии за всички конгреси.--213.169.52.50 (разговор) 19:35, 16 август 2009 (UTC)

Назад на страницата „Солунски конгрес од 1903 година“.