Разговор:Сливен

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис уреди

карта наместо мапа, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:39, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Сливен“.