Разговор:Скриени страсти

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

меѓународниот наместо интернационалниот, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:37, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Скриени страсти“.