Разговор:Самостојна видеоигра

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:53, 10 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Самостојна видеоигра“.