Разговор:Руперт Гринт

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
  • август име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:58, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:38, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Руперт Гринт“.